Vind IT-talenten die niet te vinden zijn

Tweakers Elect brengt je in contact

  • Contact met veelgezochte talenten
  • Geen tussenkomst van dure recruiters
  • Inzicht in wensen en eisen van IT’ers
In heel Nederland
Vast
Freelance

Hoe het werkt Recruitment, re-imagined

Stap 1 01

Vind talenten in een schaarste markt.

Stap 2 02

Beantwoord de vragen van het talent.

Stap 3 03

Maak een connectie, en ga in gesprek!

Stap 1 01
IT'ers reageren nooit Hallo Vraag Aanbod

IT'ers reageren nooit

IT'ers zijn schaars en worden vaak meerdere keren per dag benaderd voor een baan. Moeilijk om dan contact te krijgen. Vaak zelfs onmogelijk. Resultaat: niet-ingevulde vacatures.

Tegelijkertijd staan talenten wel open voor die ene perfecte baan. Tweakers Elect legt de kaarten op tafel. Het maakt inzichtelijk waar het talent voor open staat, maar dan wel op zijn of haar voorwaarden. Als je hieraan voldoet, is praten veel gemakkelijker. Toch?

Stap 2 02
You're in control

Een perfecte match was nog nooit zo gemakkelijk

Gooi die cv's maar in de prullenbak. Die hebben we niet meer nodig. Bij ons gaat het om skills, ervaring en wensen. De combinatie daarvan plus salaris, reisafstand en contracttype zorgen voor de perfecte match.

We helpen je meteen op weg: in een handomdraai creëer je een perfect baanvoorstel. Gebaseerd daarop vinden wij direct talenten die hierbij passen. En vanwege deze match, kom je uiteindelijk sneller tot contact en het invullen van je vacatures.

Stap 3 03
You're invited

Ook partner worden?

Op dit moment heeft Elect meer dan 3500 actieve IT-talenten geworven.

We hebben meer dan 100 partners die betrokken zijn bij Tweakers Elect, onder andere: ABN AMRO, Mollie, Adyen, NOS, C4 Software, We Provide, Frank, Eveoh, Hybrit, Qmusic, Sabern, InTraffic, Incentro, Zicht Online, Pronexus, FTNON en Aquadis. Bekijk al onze partners.

Interesse in meer informatie over toegang tot deze interessante IT-profielen? Meld je dan aan en wij nemen contact met jou op!

Werkgevers over Tweakers Elect

Wat zeggen onze partners over Tweakers Elect?

Wij zochten een .NET ontwikkelaar voor ons user management, self-service en integratie Platform. Tweakers Elect sloot perfect aan bij onze technische doelgroep en zo hadden wij snel een match met jong talent! “Wij” gaan op sollicitatie en dat geeft een verrassende positieve wending aan het geheel.

- , Ydentic

Tweakers Elect is een goed ingericht platform en biedt latent zoekende IT-ers mogelijkheden om een goede vervolgstap te maken. Werkgever investeert veel tijd om deze IT-ers te kunnen binden middels een jobflirt, en hier staan wel kwalitatief goede en serieuze kandidaten tegenover.

- , Intraffic

Partners van Tweakers Elect

Deze elected partners hebben exclusief toegang tot de talenten-database van Tweakers Elect.

Intermediair
Tweakers