Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Op zoek naar de veelgestelde vragen voor werkgevers?

Wanneer jouw profiel een match is met wat een werkgever zoekt, en de werkgever jou een aanbieding stuurt, ontvang je hier automatisch een e-mail over. In de e-mail vind je een link naar de aanbieding, waar je vervolgens aan kunt geven dat je de aanbieding interessant vindt.

De link naar de aanbieding kun je ook terugvinden via je dashboard, waar je automatisch terecht komt wanneer je inlogt op Tweakers Elect.

Wanneer een werkgever zoekt naar geschikte kandidaten, wordt er automatisch een match gemaakt op salaris, reisafstand en skills. Een werkgever krijgt bij deze match geen namen, maar functietitels te zien. Bij werkervaring worden ook niet de werkgevers getoond, maar alleen de sectoren waarin je werkzaam bent (geweest). Ook sociale links verbergen.

Je bio is echter wel zichtbaar voor de werkgever. Wat je hier in zet, heb je zelf in de hand. Zorg er dus voor dat je hier geen persoonlijke gegevens zoals je naam in zet!

Pas wanneer je een aanbod van een werkgever geaccepteerd hebt, worden deze eerder genoemde gegevens zichtbaar voor de werkgever.

Je kunt in je profiel precies bekijken wat een werkgever ziet, door het schuifje over anonieme data op je profiel aan te zetten. Je vindt dit aan de rechterkant van de pagina ‘Talent en ervaring’.

Pas wanneer je een aanbieding van een werkgever geaccepteerd heeft, worden jouw contactgegevens zichtbaar voor de werkgever. De werkgever zal contact met je opnemen via e-mail of telefoon, maar net waar jij de voorkeur voor aangegeven hebt in je account.

Om een account aan te maken, doorloop je de drie simpele stappen van onze onboarding flow. Hierin geef je antwoord op wie jij bent, wat je skills en ervaringen zijn en vul je in wat jij absoluut wilt weten van een nieuwe werkgever: de #bullshit-filter.

Wanneer je een account hebt aangemaakt en deze bevestigd hebt via de bevestigingsmail, ben je vindbaar voor werkgevers. Werkgevers maken banen aan waarin zij aangeven wat het salaris is, waar het kantoor zich bevindt en wat de skills zijn die je nodig hebt voor de baan. Als deze velden matchen met jouw profiel, en de werkgever vindt jouw profiel interessant, kan de werkgever jou een aanbieding doen. Je ontvangt hierover automatisch een e-mail.

Wanneer jouw profiel een match is met wat een werkgever zoekt, en de werkgever jou een aanbieding stuurt, ontvang je hier automatisch een e-mail over. In de e-mail vind je een link naar de aanbieding, maar ook kun je direct in de e-mail aangeven dat je de aanbieding niet interessant vindt.

De link naar de aanbieding kun je ook terugvinden via je dashboard, waar je automatisch terecht komt wanneer je inlogt op Tweakers Elect.

Wanneer je een aanbieding ontvangen hebt, is er ook een mogelijkheid om een vraag te stellen. Deze mogelijkheid vind je terug in de e-mail met de aanbieding, of via het dashboard als je inlogt. Wij nemen vervolgens contact op met de werkgever om te zorgen dat jij volledig anoniem blijft. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk antwoord op je vraag krijgt.

Om er voor te zorgen dat je alleen goede voorstellen krijgt, kun je in je #bullshit-filter aangeven wat voor jou belangrijk is of wat je specifiek wilt weten over een potentiële werkgever. De vragen die je invult moet de werkgever beantwoorden voordat hij contact met je op mag nemen.

Je kunt je profiel bewerken, een stukje over jezelf toevoegen, skills toevoegen en deze raten, werkervaring en opleiding toevoegen, sociale media toevoegen en je #bullshit-filter wijzigen.

Ook heb je een dashboard waarop je al je aanbiedingen van werkgevers terug kunt vinden.

Bij eisen en verwachtingen kun je aangeven wat voor baan je zoekt (vast, freelance, misschien wel allebei?), hoeveel je wilt verdienen, je reistijd, het soort bedrijf waar je voor wilt werken, hoeveel uur je wilt werken, of je vanuit huis wilt werken en je kunt bedrijven blacklisten.

Uiteraard is het in je account ook mogelijk je contactgegevens en wachtwoord aan te passen.