Wat zeggen talenten over Tweakers Elect?

Lees hier de reviews die zijn achtergelaten.

Wil je ook een review achterlaten? Stuur ons dan een berichtje (en vergeet niet je functietitel te vermelden), of gebruik de Feedback-knop aan de rechterkant van de pagina.

Door Tweakers Elect heb ik de perfecte IT job gevonden, top initiatief en ik blijf jullie promoten. De mok zal daar zeker aan bijdragen!!!

-

Fijn dat ik precies aan kan geven wat voor een baan ik wil. Zo heb ik nu een baan bemachtigd die niet alleen uitstekend bij me past qua vaardigheden, maar ook qua locatie, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een baan op maat!

-

Ik ben zeer tevreden over het Tweakers Elect platform en zal dan ook graag nogmaals terugkeren. De anonimiteit spreekt mij erg aan, en het algehele platform werkt top! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de toekomstige updates en zal het platform en het forum in de gaten houden.

-

I was actually happy at my previous employer but I was curious if there was anything else. Elect seemed like the perfect way to look for interesting new options. When I was contacted they really took the time to answer my questions. Long story short; I now have a new and challenging job that also happens to be close to home.

-

Ik heb alleen aanbiedingen gekregen van bedrijven die daadwerkelijk geïnteresseerd waren in mij. Dit was een mooi contrast met de recruiter template-aanbiedingen die ik te vaak kreeg.

-

Via Tweakers Elect heb ik in mijn zoektocht naar een baan (van 2 maanden) 2 serieuze en passende reacties ontvangen, bij beide bedrijven ben ik twee keer op gesprek geweest en 1 daarvan is nu mijn werkgever :)

-

Solliciteren zonder dat er gezeur van recruiters tussen zit is een verademing. Geen spin en gesjacher van een tussenpersoon praat veel makkelijker. Gevraagd worden door het bedrijf geeft ook wel een leuke draai aan het proces. De omgekeerde benadering kan je echter ook het gevoel geven dat je op een voetstuk staat. Als ik nog een keer gevraagd zou worden via Elect zou ik hier meer op letten dan de eerste keer.

-

Ik had geen haast met een nieuwe baan maar wilde ook niet lastig gevallen worden door duizenden recruiters. Tweakers Elect had hiervoor de perfecte oplossing, welke dankzij de #bullshit-filter enkel relevante en persoonlijke reacties opleverde.

-